Yılbaşına Hazır Mısınız?

Yılbaşına Hazır Mısınız?
  1. Yeni Yıl Ağacı Kuralım : Yaşam alanınıza yeni yıl ruhu katmak için en basit ve hızlı yolu bu olsa gerek. Ağacınızın boyu,tipi önemli değil; ister gümüş ister altın renkli olsun; isterseniz kağıttan yapın ya da yapay bir çam ağacı kullanın. Önemli olan süslemeler! Dilerseniz süslemelerinizi hazır alabilir, dilerseniz kendiniz yapabilirsiniz. İpucu: Ağacınızın bir stili olsun; bu stili ortak noktalarda buluşan renkler ya da doku ile ya da benzer süsler ile yapabilirsiniz. Unutmayın karışıklık gözü yorar!

  2. Kapı Süsü Asalım : Kapıda asılı olan süsünüz daha evinize girmeden misafirlerinizi büyüleyebilir ama bu süsleri içeride  de neden kullanmayalım? Kapı süsünüzü kendiniz yapmak isterseniz işte size bir yolu: kırmızı ya da yeşil objeleri, yılbaşı süslerini bir araya getirin. Bir çam iğnesi ile birbirine tutturun ve üstüne kurdele takın. Dilerseniz bahçeden topladığınız dallarla bile bir süs hazırlayabilirsiniz!

  3. Birkaç Tane Mum Yakalım : Sıcacık ve rahat bir kış günü için ışıklandırma vazgeçilmez bir ayrıntı ve yılbaşı dekorunuzuda başka bir seviyeye taşıyacağından şüpheniz olmasın. Mumlar, masa üstü orta alanında vinyetlerin üstünde ya da evinizde herhangi bir mobilya üstünde müthiş görünebilir. Evinizde varolan herhangi bir mumu alıp, etrafını gerçek yada yapay çam iğneleri ile süsleyerek inanılmaz bir dekoratif obje hazırlayabilirsiniz.

  4. Haydi O Dolaptaki Yastıkları Çıkartalım : Birkaç renkli battaniye ya da yeni yıl konseptli yastıkla daha sıcak bir hava yakalayabilirsiniz. Böylece evinize yeni yıl renkleri olan yeşiller, kırmızılar hakim olabilir, günlük dekorasyonunuzdan uzaklaşabilirsiniz.

  5. Geç Olmadan Hediyeleri Hazırlayalım : Bir yılbaşı ağacının olmazsa olmazı altındaki hediyeler. Dilerseniz sadece dekor amaçlı bile hediye kutuları hazırlayıp ağacınızın altına bırakabilirsiniz. Yeni yılda hediyelerimizi paketlemenin milyonlarca yolu var. Bizim önerimiz bu yıl yılbaşı ruhuna yakın durmak ve yıl boyunca kullanmak için kutuları tercih etmek. Elbette kendiniz de paketleme yapmayı tercih edebilirsiniz. Bunun için kraft kağıtlar kullanın, üzerine kırmızı ipler ya da jütlerle çam iğneleri tutturun. Doğal görünümlü ve dekoratif hediyeleriniz hazır!

  6. Yılbaşından Esinlenmiş Süsler : Evinizin basit yerlerine basit yılbaşı süsleri koyarak, yılbaşı ruhuna girebilirsiniz. Mesela yılbaşı ağacı süsleri, bahçenizden rahatlıkla toplayabileceğiniz doğal malzemeler, birkaç mum ve küçük bir yılbaşı ağacı mükemmel yılbaşı gecesi için oldukça yeterli. Hayal gücünüzü kullanın ve yılbaşı süslerinizi evinizin dört bir yanına yayın. Aklınıza gelen her yerde;başucunuzda komidinlerde, yemek masasında hatta koltuklarda bile yılbaşı ruhunu yansıtın. Bu süsler çok pahalıya gelecek diye sakın korkmayın. Kozalaklar, cam kavanozlar, mumlar ve kuru çiçekler yardımıyla kendi süslerinizi de çok rahat yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm malzemeler www.dekorsende.com da.

  7. Yemek Masamızı Hazırlayalım : Evet belki kocaman bir yılbaşı partisi vermeyeceksiniz ama birkaç minik dekoratif obje ile yılbaşı yemeğiniz güzel bir festival alanına dönüşebilir. Bunun için ortaya bir kaç mum, yeşillik ya da yılbaşına özel bir obje koymanız yemek odanızın yeni heyecanı içerisine girmesine yetecek! Bir cam kavanozun içerisine koyacağınız mumlar ile bile bir farklılık yaratacaktır. 

Etiketler: Yılbaşı
Nisan 25, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı