Evinizi Yapay Ağaç Kullanarak Güzelleştirmenin 5 Etkili Yolu

Evinizi Yapay Ağaç Kullanarak Güzelleştirmenin 5 Etkili Yolu

 

Giderek kullanımı artan yapay ev ağaçları artık her odayı süslüyor. Yaşam alanlarına yeni bir soluk getiren yapay ağaçlar, evlerin her yerine yakışıyor. Ancak evinizde bazı farklı alanlar var ki yenilikçi bir görünüş elde etmenizi sağlayacaklar. Dekor olarak kullanacağınız bu ağaçları koyabileceğiniz alanları, yeni şeyler denemeyi sevenler için derledik. Evinizi yapay ağaç kullanarak yaratıcı bir dokunuşla güzelleştirmenin 5 etkili yolu sizlerle!

1.      Aydınlatmalarınızı Ağaçlandırın

Bir evin olmazsa olmazı aydınlatmalardır. Evin yapay ışık kaynağı olan bu aydınlatmaları, yalnızca bir ışık kaynağı olarak görmeyin, yapay ağaçlarınızın tamamlayıcı bir eşlikçisi olmasına izin verin! Aydınlatmalarınızla birleştirdiğiniz ağaçlarınızla evinizin dekorunu tamamlayabilirsiniz. Bitkinizin uzun yapraklarını aydınlatmanıza sarabilirsiniz. Böylece aradığınız yeşillik etkisini bulabilirsiniz. Ayrıca bohem bir tarz yakalayarak odanızda yeni bir görünüş elde edebilirsiniz.

2.      Renkli Saksılar Kullanın

Renkli kişiliğinizi evinize yansıtmayı seviyor musunuz? Bunun en kolay yollarından biri renkli saksılar! Yaşam alanınız size biraz soluk geliyorsa renkli veya desenli saksılar kullanabilirsiniz. Yapay ağacınızı yerleştireceğiniz bu saksıların odanızın rengi ile uyumlu olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca ağacınızın şeklini de yakalamak istediğiniz tarza uygun hale getirebilirsiniz. Hareketli bir yapı yakalamak istiyorsanız ağacınızın yapraklarına şekil vererek kesebilirsiniz.

3.      Minik Ağaç Rafı Oluşturun

Raflarınıza sade objeler koymaktan sıkıldıysanız yeni bir önerimiz var: Son zamanların giderek artan trendi bitki rafları! Minik yapay ağacınızı yerleştirdiğiniz saksılarınızla raflarınızı süsleyebilirsiniz. Böylece renkli bir görüntünün yanı sıra canlı bir hava da yakalamış olursunuz. Duvarınıza montelediğiniz bir veya birden fazla rafla evinizi hareketlendirebilirsiniz. Düz ve sade bir görünüm istiyorsanız raflarınızı birbirlerine paralel yerleştirebilirsiniz. Raflarınızın şekillerinden bağımsız saksıdaki ağaçlarınız, raflarınıza çok yakışacak!

4.      Duvarınızı Ormana Dönüştürün

Duvarınız biraz boş mu görünüyor? Rengini değiştirmeden duvarınıza hareket mi katmak istiyorsunuz? Peki, doğanın desenlerini kullanmaya ne dersiniz? Yapay ağaçlarla süsleyeceğiniz duvarınız, yepyeni bir hale bürünürken istediğiniz değişikliği de elde etmiş olursunuz. Hem de etrafa hiçbir zarar vermeden! Ayrıca duvar önüne koyacağınız ağaçlarınızla evinizde orman görüntüsü yakalamış olursunuz. Duvarınızın düzeninden sıkıldığınızda ise yapmanız gerek tek şey ağaçların yerlerini değiştirmek! Böylece sonsuz kombinasyonda sonsuz yeni görüntülere sahip olursunuz.

5.      Pencerenizi Renklendirin

Pencereler genellikle boş bırakılan alanlardandır. Buranın ne kadar kullanışlı olduğunu ancak yazımızı okuyanlar biliyor. Işığı engellemeden yerleştireceğiniz yapay ağaçlarınız pencerenize yaşam belirtisi ekleyecek. Pencere alanınızın boyutu, kullanacağınız bitkinin boyutunu da etkiliyor. Büyük bir alanınız varsa birden fazla ağaç kullanabilirsiniz. Ancak dar alanda ufak ağaçlar kullanmayı tavsiye ediyoruz. Farklı çeşitlerde ve boyutlarda kullanacağınız yapay ağaçlar, evinizi güzelleştirerek ona yenilik katacaktır.

Etiketler: yapay ağaç, 2022
Eylül 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı