Yılbaşı Süslerini Organize Etme ve Saklama Rehberi

Yılbaşı Süslerini Organize Etme ve Saklama Rehberi

 

1- Ağaçlarınızı streç film ile kaplayarak kaldırın



     Süsleri her sene takmakla uğraşmak istemiyorsanız ağacınızı süsleriyle olduğu gibi streç filmle kaplamak, ağacınızı tozlanmadan ve
süslerini koruyarak muhafaza etmenizi sağlayacaktır. Yaşam alanınızda yer kaplamasını istemiyorsanız yılbaşı ağacınızın süslerini çıkarabilirsiniz. Ek olarak, ağacınız yapay ise katlayabilirsiniz. Bu şekilde streçlemeniz kutuların kaplayacağı yer alanından tasarruf etmenizi sağlayacaktır ve ağacınızı tozlanmadan ve eskimeden, aynı formuyla bir sene daha saklamanıza olanak tanıyacaktır.

 


2- Süslerinizi kutulara öylece koymak yerine plastik pet bardaklardan yardım alın.


     Yılbaşı süslerini organize etmenin ve saklamanın en iyi yollarından biri ise plastik pet bardaklardan yardım almaktır. Bu şekilde hem süslerinizi süs çeşidine göre organize edebilir, hem de üstlerini kapatarak tozdan ve kirden korunmalarını sağlayabilirsiniz. Böylece bir sonraki yılbaşı zamanında aynen bıraktığınız yenilikte süsleriniz korunmuş olur ve ihtiyacınız olan süsleri bulmakta sıkıntı çekmezsiniz.



3- Kapı süslerinizi muhakkak bir poşet ile kaplayarak kaldırın.

 

 

 

 

 

     Çok çabuk tozlanması ile bilinen bu yılbaşı süslerini saklamanın en iyi yolu, bu süsleri bir poşette muhafaza etmektir. Böylece kapı süsünüz eskimez ve bir sene daha gönül rahatlığıyla kapınıza asabilirsiniz. Dilerseniz kapı süslerinin şekline özel tasarlanmış poşetlerden ve çantalardan da satın alabilirsiniz.

 

4- LED ışıklarınızı kahve kutularına sarın.

 

 

 

 

 

     LED ışıkları muhafaza etmesi zordur: Kolayca birbirlerine girerler ve göz açıp kapayana kadar işin içinden çıkılmaz bir hal alabilirler. LED ışıklarınızı kahve kutusuna sarmak, birbirlerine karışmadan muhafaza edebilmenize olanak tanıyacaktır. Ayrıca, kahve kutusunun üzerine ne için kullanıldığını etiketlemeniz (Örn: Ağaç için, pencereler için vb.), tekrar kullanacağınız zaman zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

 

5- Hediye paket kağıtlarını poşet kaplarında muhafaza edin.

 

 

 

 

     IKEA'nın bu poşet kapları sayesinde hediye paketlemesi için kullandığınız kağıtları kolaylıkla ve onlara zarar vermeden saklayabilirsiniz! Bu, hem yerden ve zamandan tasarruf etmenizi hem de kağıtlarınızın çekmecelerde veya dolaplarda zarar görmesini engelleyecektir. Dolabınızın kullanılmayan bir köşesine monte edebilirsiniz.

 

 

Yılbaşı süslerini organize etme ve saklama rehberimizin yeni yılda size kolaylık sağlaması ve tasarruf edeceğiniz zamanı sevdiklerinizle geçirmenize olanak tanıması dileğiyle!

 

Etiketler: Yılbaşı süslerini saklama, organize etme
Mart 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı