Yılbaşı Kapı Süsü Hazırlama

Yılbaşı Kapı Süsü Hazırlama

En Güzel Yılbaşı Kapı Süsü Fikirleri

     Yılbaşı kapı süsü yaparken eğer bir çam ağacınız varsa bu çam ağacının süslemesine uygun bir model hazırlayabilirsiniz. Çam ağacınızda ağırlıklı olarak kullandığınız renkleri kapı süsünüze de uygulayarak eviniz için hoş bir süsleme yapabilirsiniz.

 

1.Yapraklarla Yılbaşı Kapı Süsü Yapımı

     Yılbaşı kapı süsünüz için doğadan yardım edebilirsiniz. Doğada bulabileceğiniz yapay, renkli yapraklarla hoş bir süsleme tasarlayabilirsiniz. Süsünüzün arasına ekleyebileceğiniz çam ağacı dallarıyla da yeni yıla uygun bir süsleme yapabilirsiniz.

2. Fiyonkla Yılbaşı Kapı Süsü Yapmak

     Kapı süsünüz için biraz daha gösterişli bir model arıyorsanız kırmızı, altın renk detayları olan bir fiyonk kullanabilirsiniz. Fiyongunuzun üzerine altın renk yılbaşı çanı ekleyebilirsiniz. Kapı süsünüzün geri kalanında ise kırmızı ve altın renk toplar kullanarak güzel bir kapı süsü yapabilirsiniz.

3. Çam Kozalağı İle Yılbaşı Kapı Süsü Hazırlamak

     Klasik kapı süsleri size sıradan geliyorsa ve biraz daha dekoratif bir kapı süsü arıyorsanız size önerimiz kesinlikle çam kozalağı kullanmanız olacaktır. Bu kozalakları isteğinize göre renkli boyalarla boyayarak hoş bir kapı süsü yapabilirsiniz. Kapı süsünüze ekleyeceğiniz fiyonk, Noel Baba gibi eklerle kapı süsünüzü tamamlayabilirsiniz.

4. Kumaşlarla Kapı Süsü Yapımı

     Kapı süsünüzü kumaşlarla süsleyerek farklı bir konsept oluşturabilirsiniz. Uyumlu renkler kullanmanıza gerek yok. Farklı renkleri bir araya getirerek de hoş bir uyum yakalayabilirsiniz. Bu tarz bir süslemeyi sadece yılbaşında değil yılın kalan günlerinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

5. Altın Renklerle Kapı Süsü Yapımı

     Altın renkle yeşilin uyumu büyüleyici görünüyor. Kapı süsünüze altın renkli, farklı boyutlarda toplar kullanarak bu topları altın renkli yaprak süslerle ve altın rengi kumaşlarla kombinleyerek değişik bir konsept oluşturabilirsiniz.


Etiketler: kapı süsü
Nisan 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı