Yılbaşı Gecesinde En Güzel Masa Sizin Olsun

Yılbaşı Gecesinde En Güzel Masa Sizin Olsun

     Öncelikle masanızın rengini belirlemelisiniz ve o renklere uygun yılbaşı aksesuarları satın almaya başlamalısınız. Yılbaşı denilince akla gelen renkler kırmızı ve yeşil renkler olmasına rağmen mutlaka bu iki rengi kullanmak zorunda değilsiniz. Dore , lame renkleri veya ahşap aksesuarlar ile masanızı kombinleyebilirsiniz. 

1.Konsept

     Öncelikle masanızın konseptini belirleyerek başlamalısınız. Doğal görünümlü bir masanız mı olmasınız istiyorsunuz yoksa şık bir masanız mı? Doğal görünümlü bir masa hazırlamak istiyorsanız ahşap suplalar, ahşap aranjman ile keten veya çuval masa örtüleri kullanabilirsiniz.  Şık bir masanız olmasını istiyorsanız uzun şamdanlar, dore veya gümüş rengi suplalar ile bir masa hazırlayabilirsiniz.

2.Masa Örtüsü

     Seçilen masa örtüsü evin yılbaşı dekorasyonuna ve seçilen konsepte uygun olmalı. Düz renk bir masa örtüsü üzerine desenli bir runner örtü veya masa örtüsü kullanmadan sadece runner örtü ile masanızın alt zeminini hazırlayabilirsiniz. 

3.Masa Aranjmanı

     Masaların olmazsa olmazı çiçekler, çam yaprakları, berry aranjmanları... İsterseniz canlı çiçek isterseniz de yapay çiçekler ile masanızın ortasını renklendirin. Yılbaşına özel kozalaklar, yılbaşı çam garllandları ile birlikte mumları da mutlaka kullanmalısınız.

4.Masa Aksesuarları

     Masanızın renklerini konseptini seçtiyseniz tabak ve bardaklarınızda uygun renklerde ise geriye sadece masanızda kullanacağınız aksesuarlar kalıyor. Yılbaşını yansıtan çam ağacı, çam garland, geyik, noel baba, kozalaklar, kar taneleri, kardan adam gibi figürlerle masanıza renk katabilirsiniz. Masanızın üzerine koyacağınız yılbaşı ürünleri ile masanız yılbaşına hazır. 

     Misafirlerinize vereceğiniz küçük hediyeleri de masada tabaklarınız üstüne koyarsanız hem sevdiklerinize sürpriz yapmış olursunuz hem de masanızı hareketlendirmiş olursunuz. 

 

 

Etiketler: Yılbaşı Masası
Nisan 03, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı