Yaza Hazırlık için 5 Yapay Ağaç Önerisi

Yaza Hazırlık için 5 Yapay Ağaç Önerisi

 

 

Yaz için hazırlıklar devam ediyor! Kalitesi ve gerçekliğiyle nam salmış yapay ağaç stoklarımız şimdiden erimeye başladı! 

 

3 yıldır ilk defa COVID'siz bir yaz geçirecek olmanın heyecanı ve bilinciyle, yaz dekorasyonu için alışveriş yapmanın şimdi tam zamanı! Sizler için şimdi dekorsende.com'dan edinebileceğiniz ve bu yazın en çok sevilen yapay ağaçlarını listeledik. Hadi şimdi hep beraber inceleyelim!

 

  1. Yapay Kauçuk Ağacı

Boş kalan yaşam alanlarınıza bir Kauçuk ağacı koymayı deneyin! Bu harika ağaç, yatak odasından mutfak ve yemek odasına kadar birçok ortama iyi uyum sağlamakla birlikte oldukça hoş ve alımlı bir görünüme sahiptir. Yaşam alanınız şaşırtıcı derecede gözünüze boş gözüküyorsa ve bu alanları nasıl dolduracağınızı bilemiyorsanız, yapay kauçuk ağaçlar en iyi ve en hoş görünümlü çözümlerden biri olacaktır.

 

  1. Senna Ağacı

Yapay bir Senna ağacı, bahçe bakımıyla uğraşmak istemeyen veya geçmişte en sevdiği bitkileri canlı tutmayı başaramamış olanlar için mükemmel bir seçenektir! Bu yapay ağaç, oldukça güzel olan ince bir şekle ve yazın ruhuna uygun birbirinden güzel sarı çiçeklere sahiptir. Aynı zamanda evinizi gereksiz alan işgal etmeden canlandıracaktır.

 

 
  1. Areka Palmiye Ağacı

Yapay bir Areka palmiye ağacı, hafif olmakla birlikte ortama harika bir havadar görünüm katan bitki çeşitlerinden biridir. Bu yapay ağaç, rüzgarlı bir ortamla birleştiğinde sizi adeta tropikal bir bölgede tatil yapıyormuşsunuz gibi hissettirir. 

Areka gibi palmiye çeşitleriyle yaşam alanınız yaza uygun, eğlenceli ve canlı bir havayla dolacak!

 

  1. Sansevieria Paşa Kılıcı Ağacı

Yazın kavurucu sıcağından ve kuru havasından bulanıyor olabilirsiniz. Bu sebeple aradığınız şey gür ve yeşil bir ağaç olmayabilir. Yazın ruhuna daha uygun bir seçenek olarak yaşam alanınıza bir sukulent veya bu Sansevieria Paşa Kılıcı ağacını entegre etmeyi deneyebilirsiniz. Bu yapay ağacımız, diğer yapay ağaçlarımız gibi gerçeğiyle tıpatıp aynı! Bu konuda oldukça iddialıyız. :)

  1. Mini Palmiye Ağacı

Son olarak, yaşam alanınıza çok yakışacak tatlı mı tatlı bir yapay ağaç önerisiyle geliyoruz: Mini Palmiye ağacı! Yazın ruhunu evinize taşıyacak ve tropikal bir hava katacak olan bu güzel ağacı mini boyutu sayesinde evinizin her yerine rahatlıkla yerleştirebilirsiniz! 

Etiketler: yaza hazırlık, yapay ağaç
Haziran 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı