Yaşam Alanınız için 5 Okaliptüs Dekorasyon Fikri

Yaşam Alanınız için 5 Okaliptüs Dekorasyon Fikri

 

Pinterest'e yakışır bir düğün buketi yapmanın ve Avustralya'daki koalalar için ana besin kaynağı olmanın yanı sıra, okaliptüslerin yaşam alanınızda da yeri var! Vereceğimiz bu 5 okaliptüs dekorasyon fikri ile gerçekçi yapay (ve şoklanmış) okaliptüslerimiz yaşam alanınıza çok yakışacak! :)

 

1. Vazolar

Kıvrımlı yeşil yaprakları ve sapları ile okaliptüs, estetik açıdan oldukça hoş ve iç açıcı bir görünüme sahiptir. Yapay okaliptüs dalları, özellikle cam kavanozlarla ve vazolarla birleştiğinde sunduğu minimal şıklığıyla oldukça etkileyici görünen bir dekor seçeneği! Bu dekor fikri, evinizdeki boş alanları canlandırmak için oldukça ideal bir seçim olacaktır. Mutfak, komodin, kitaplık ve banyolar; okaliptüs vazoları için en çok tercih edilen alanların başında gelir.

 

2. Şömine

Şömine üstü rafınız için ideal bir dekor arıyorsanız, okaliptüs demetleri tam size göre! Bu harika okaliptüs süslemelerinin sıfır bakım gereksinimi ise en büyük avantajlarından biri. Yaşam alanınıza şen bir hava katmak istiyorsanız mutlaka deneyin!

 

3. Banyo

Musluğu her açtığınızda spa benzeri bir hava ile huzur dolu bir duş deneyimi için, duş başlığınıza bir demet okaliptüs bağlamayı mutlaka denemelisiniz. Okaliptüs demetiniz yapay ise, ömürlük bir dekor olacaktır. Ancak, okaliptüsünüz gerçek ise haftada bir değiştirmeniz gerekecektir. Eğer bir küvetiniz varsa gerçek anlamda rahatlatıcı bir banyo deneyimi için bir sonraki banyonuzda küvetinizi doldurduktan sonra suya birkaç okaliptüs dalı ve yaprağı eklemeyi kesinlikle ihmal etmeyin!

 

4. Çelenk

Evinizin her odasına eşsiz ve özgün bir DIY dokunuşu sağlamak için ev yapımı çelenk ve duvar süslerinize okaliptüs dalları eklemeyi deneyebilirsiniz. Basitliği ve kolaylığıyla aklınızı başınızdan alacak bu dekorasyon fikri ile yaşam alanınız keyif dolu bir havaya bürünecek! Tek yapmanız gereken çelenklerinizin arasına birkaç dal yerleştirmek. Bu çelenkleri dilerseniz kapılarınızın arkasına, dilerseniz duvarlarınıza monteleyebilirsiniz. Seçim tamamen sizin! :)

 

5. Tablo

Temiz ve minimal görünümüyle yaşam alanınıza şıklık katacak bir tablonuz neden olmasın? Beyaz arka planlı derin çerçevelere yerleştireceğiniz birkaç okaliptüs dalı ile bunu sağlayabilirsiniz! Özellikle İskandinav mimariden ilham alınarak tasarlanmış yaşam alanlarına kattığı eşsiz hava ile oldukça seveceğiniz bir dekor seçeneği olacağının garantisini rahatlıkla verebiliriz. :)

 

Bu yazımızdan ilham alarak tasarladığınız okaliptüs dekorlarını @Dekorsende’yi etiketleyerek Instagram’da bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

Etiketler: okaliptus, okaliptüs, dekorasyon fikirleri, 2022
Eylül 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı