Yapay Çiçeklerinizi Ön Plana Çıkarmanın 6 Kolay Yolu

Yapay Çiçeklerinizi Ön Plana Çıkarmanın 6 Kolay Yolu

 

Çoğu kişi, gerçek çiçeklerin yapay çiçeklerden çok daha iyi bir seçenek olduğu fikrindedir. Ancak, bazen gerçek bir çiçek yerine yapay bir çiçek almak daha mantıklıdır, zira yapay çiçekler oldukça ucuz olmakla birlikte hiçbir bakım gerektirmez. Aynı zamanda çok nadir bulunan çiçek türleriyle evinizi doldurabilme fırsatı sunar. Şimdi yapay çiçeklerinizi son noktaya taşıyabilmeniz adına hazırladığımız birbirinden güzel 6 tüyoyu hep beraber inceleyelim!

 

  1. Farklı dokuları eşleştirin!

Örneğin; fotoğraftaki gibi parlak nar dalları, pürüzsüz yapraklar ve kesilmiş ahşap kütüğün rustik görünümüyle birleşen yapay ve ipeksi taç yapraklar gibi kombinasyonlar, dokular arası zıtlık oluşturarak enfes bir görsel şölen sunmakta!

 

  1. Çelenk ve çemberlerde renkleri karıştırın!

Aklınıza gelebilecek tüm bariz nedenlerden dolayı, çelenkler için en iyi seçim yapay çiçeklerdir. Birkaç gün sonra çelenginizin üzerinde oluşacak solmuş çiçek görüntüsü hiç kimsenin hoşuna gitmeyecektir. Fotoğraftaki gibi farklı renkteki yapay çiçeklerin tek bir çelenkte birleştiği bu tasarım, Dekorsende ekibinin çok hoşuna gitti!

 

3. Yapay çiçeklerinizi su dolu cam bir vazoya koyun!

Birbirinden güzel çiçeklerin suyla birleşmesiyle doğacak bu zarif aranjman, misafirlerinizin ağzını açık bırakacak güzellikte! 



 

 

4. Ağaçlarınızı gürleştirmek için yapay çiçeklerden yardım alın!

Fotoğraftaki müthiş görünümlü yılbaşı ağaçlarını inceleyin. Çeşit çeşit yapay çiçeklerle harika bir örüntü oluşturulmuş. Bu ve benzeri tasarımlar, özellikle seyrek olan yapay ağaçlarınız için harika bir çözüm fikri!

 

5. Yapay çiçekleri tavana asın!

Bir masanın üzerine yapay çiçekli bir dekor parçası asarak odanız için harika bir merkezi dekor parçası elde edebilirsiniz. Bu fotoğraftaki aranjman, hem yaza uygun hem de rustik yaşam alanları için oldukça ideal bir seçim!

 

6. Farklı bir “saksı” deneyin!

Yapay çiçekler, gerçek çiçeklerin aksine, sunum konusunda size müthiş bir özgürlük sağlar. Bu özgürlük de haliyle oldukça yaratıcı fikirler üretmenize olanak tanır: Örneğin, saksı çeşitleri. Klasik saksı ve vazoların haricinde kullanabileceğiniz yüzlerce çeşit sunum fikri mevcut. 

Daha önce yapay çiçeklerinizi bir sepette sunmayı denemiş miydiniz? Eğer cevabınız hayır ise, bu tüyomuzu denemenin şimdi tam sırası! :)

Etiketler: yapay çiçek, sunum fikri, tüyo, 2022
Eylül 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı