Yapay Çiçek Edinmeniz için 6 Geçerli Sebep

Yapay Çiçek Edinmeniz için 6 Geçerli Sebep

 

 

Dekorsende ekibi, gerçek çiçekleri çok seviyor. Ancak, yapay çiçeklerin de (ve özellikle kaliteli olanların) yaşamımızda yeri ve zamanı olduğuna inanıyoruz. Gerçek çiçekler, canlandırıcı kokuları ve güzel bir aranjman sağlamanın verdiği tatmin duygusunu sunarken, hiçbir zaman solmayan ve eşit derecede canlandırıcı olan yapay çiçekler ise hayatınıza konfor açısından birkaç fayda sunmaktadır. Bu yazımızda sizlere bu faydalardan biraz bahsetmek istedik. Bizce bir yapay çiçek edinmek, yaptığınız en iyi dekorasyon yatırımlarından biri olabilir. :)

 

1. Çiçek mevsimlerini takip etmek zorunda değilsiniz!

Taze çiçeklerin zorluklarından biri, yıl boyunca en sevdiğiniz çiçeklere her zaman erişemeyecek olmanızdır. Yapay çiçekler ise tüm yıl boyunca her mevsim kullanılabilir. Evinizin Ocak'tan Aralık'a kadar taze kokmasını sağlamak için çiçeklerinize oda kokusu sıkabilirsiniz!

 

2. Yapay çiçekler her zaman misafirlerinize hazır!

Taptaze çiçekleri seviyor olabilirsiniz, ancak beklenmedik bir misafiriniz olduğunda bu çiçekleri her zaman evde bulundurmanız pek mümkün değil. Yapay çiçekler, dostlarınız habersiz ziyarete geldiğinde veya son dakika bir haberle ailenizin kalmaya geldiği zamanlarda daima kurtarıcı bir lütuf olacaktır.

 

3. Alerjilere sebep olmaz

Eğer alerjiniz varsa, anlaşılır bir şekilde evde çiçek bulundurmanın boşluğunu hissedebilirsiniz. Yapay çiçek aranjmanı ile en sevdiğiniz çiçekleri olası bir reaksiyondan endişe etmeden evde kolayca tutabilirsiniz.

 

4. Hiçbir mekanda solmaz!

Pencerenizde veya evinizin güneş alan başka bir alanında biraz renk istiyorsanız, fazla güneş ışığı nedeniyle çabuk kurumasından veya solmasından korkmadan bu alana gönül rahatlığıyla bir yapay çiçek yerleştirebilirsiniz. Aynı şekilde, kışın ısıtıcınızı çalıştırdığınızda, yapay bir çiçek aranjmanı çoğu gerçek çiçeğin dayanamayacağı ısılardan hiçbir şekilde etkilenmeyecektir.

 

5. Masa ortası süsü için ideal bir seçim!

Diyelim ki bir pazar günü akşam yemeği, doğum günü partisi veya iki kişilik romantik bir yemek için hazırlık yapıyorsunuz ve masa ortası için en önemli dekor parçanız ve çiçekçinizi ziyaret etmek için zamanınız yok. Yapay bir çiçek aranjmanı, masanızı süslemenin en basit ve en hızlı yoludur. Yapay olduğunu ise hiç kimse fark etmeyecek. :)

 

 

6. Gerçek hissiyatı ve görünümü

Özellikle kaliteli yapay çiçek aranjmanları, eğitimsiz gözler için aldatıcı bir şekilde doğal görünür. Gerçeğe yakın yaprak ve yaprak dokuları sunmakla birlikte su doldurduğunuz vazolarda mükemmel bir son dokunuştur.

Etiketler: yapay çiçek, yapay çiçek aranjmanı, 2022
Ağustos 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı