Yapay Bitki ve Çiçeklerden Korkmayın!

Yapay Bitki ve Çiçeklerden Korkmayın!

 

 

Yapay çiçekler ve bitkiler, gerçek bitki ve çiçeklerle karşılaştırıldığında kötü bir üne sahip. Yapay bitki dendiğinde çoğu insanın aklına genellikle gerçekçi görünmeyen, odalarda toz biriktiren bir ürün gelir. Bazıları ise bu bitkilerin yalnızca rüküş tasarımlı yaşam alanlarına yaraşır olduğunu düşünür.

Bu fikirler içinde olanlarınıza sesleniyoruz: Ön yargılarınızı bir kenara atarak günümüzde üretilen gerçekçi ve kaliteli yapay bitkilere göz atmalısınız! Bunu yaptığınızda, yaşam alanınıza bir yapay bitki entegre etmek isteyeceğinizden hiç şüphemiz yok. Üstelik gerçek bitkilerle karşılaştırıldığında hiçbir bakım ve bu bakımın gerektirdiği masraflar olmaksızın aynı güzellikte bir ürüne sahip olacak olmanız, bu bitkileri ideal kılan çok büyük bir avantaj. Yapay bir bitki almaya hazır hissediyorsanız, aşağıda sizler için hazırladığımız tüyoları inceleyin!

 

 

Yapay bitkilerinizi, gerçek bitkilerinizle birlikte sunarak başlayın. Bunun için ister bahçeden kopardığınız bitkileri ister evinizde bulunan saksılı bitkilerinizi kullanabilirsiniz. Bu şekilde evinize yemyeşil bir sıcaklık katarak bakım gereksinimini yarı yarıya azaltabilirsiniz. Üstelik hangi bitkinizin gerçek, hangi bitkinizin yapay olduğu hiçbir şekilde anlaşılmayacaktır.

 

 

Günümüzde üretilen yapay bitkilerin en güzel yanlarından biri, bu bitkileri şekillendirmenin oldukça kolay olmasıdır. Yaprakları, gövdeleri ve dalları bükerek belirli bir şekilde görünmelerini, ve hatta bu dalların doğal ışığa doğru uzanıyormuş gibi gözükmesini sağlayabilirsiniz. Bunu yaparken dikkat etmeniz gereken tek detay, aşırı düzenli ve kusursuz bir görünüm sağlamaktan kaçınmanız. Yapay bitkileriniz doğal görünmeli. Yaşam alanınızda değişiklik istediğinizde ise yaprak ve dallara yeniden şekil verebilirsiniz.

 

 

Saksıda ağaçlar, renk ve doku eklemek istediğiniz her köşe için harika bir seçim! Bu ağaçlar özellikle konsol, kitaplık, koltuk ve sandalye gibi eşyaların yanına yerleştirildiğinde, yaşam alanınıza harika bir görünüm sağlayarak bu alanı tekdüzelikten kurtarır. Ürettiğimiz yapay ağaçlar tabii ki pencerelerin yanında harika görünüyor; ancak ağaçlarımız, pencerelerin olmadığı veya iyi güneş almadığı için bitkilerin büyüyemediği odalarda da harika ve oldukça pratik bir dekorasyon çözümü.

 

Sehpanızı dekore etmek için biraz yüksekliği olan bir nesneye mi ihtiyacınız var? Belki de yemek masanız için zahmetsiz ve güzel görünen bir odak noktası arayışındasınızdır. Cevabımız yine oldukça basit: Yapay bitkiler! Özellikle uzun masaların ortasına paralel bir şekilde ve sırayla yerleştireceğiniz yapay bitkiler, bu masalara oldukça şık ve büyüleyici bir hava katacaktır. Yine benzer bir şekilde, yalnızca sehpanızın ortasına yerleştireceğiniz bir yapay çiçek saksısı ile yaşam alanınıza muhteşem olduğu kadar eşsiz bir renk ve doğallık katabilirsiniz.

 

Elbette ki yapay bir bitki sahibi olmanın en iyi yanı, oldukça az bakım gerektirmesidir. Bu bitkileri satın alabilmek için bitki yetiştirebilme kabiliyetine sahip olmanız gerekmez. Sulama, budama ve gübreleme gibi bakımlara da ihtiyaç duymazlar. Yalnızca, ilk günkü gibi görünmelerini sağlayabilmek adına arada sırada tozunu almanız gerekir, çünkü tozlu yapraklar bir bitkinin yapay olduğunu gösteren en belirgin detaylardandır.

 

Birbirinden güzel ve gerçekçi yapay bitki çeşitlerimizi incelemeye ne dersiniz? Cevabınız evet ise sizleri Dekorsende’ye davet ediyoruz!

Etiketler: yapay bitki, yapay çiçek, yapay bitki çeşitleri, tüyo
Eylül 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı