Sevgiliye Hediyeler

Sevgiliye Hediyeler

  Kadınlara hediye almak aslında çok zor değildir. Fakat işin içine sevgililer günü girdiğinde çoğu erkek için bu çok özel gün kabusa dönüşebilir. Erkekleri en korkutan şey seçtikleri hediyenin kendilerini yeteri kadar düşünceli ve özenli göstermemesidir. Sevgililer gününde erkeklerin alabileceği hediyeler çok çeşitlidir ve bu yüzden bunca hediye arasında boğulmaları muhtemeldir. Biz de bu özel gününüzde size seçebileceğiniz hediyeler ile ilgili yardımcı olabilmek için birkaç fikir vermek istedik.

  1. Renkli Kutularda Yapay/Kuru Çiçek Aranjmanları : www.dekorsende.com dan seçeceğiniz çiçek kutuları içerisine, yine sitemizden almış olduğunuz yapay çiçek veya kuru çiçeklerle çok güzel aranjmanlar hazırlayabilirsiniz. Kendi emeğinizle hazırlamış olacağınız bu aranjmanlar ise sevgiliniz için daha büyük anlamlar taşıyacaktır. Hemen çiçek kutularınızı seçmeye başlamak için tıklayınız.

  2. Mum Veya Fenerler Romantik Bir Hediye Olabilir : İsterseniz hediye olarak isterseniz de sevgiliniz için hazırlayacağınız yemekte güzel bir atmosfer oluşturmak için www.dekorsende.com da bulunan mum ve fenerlerden faydalanabilirsiniz. Fener ve mum çeşitlerimiz için lütfen tıklayınız. 

  3. Aşk Teraryumları : Son zamanlar çok trend olan teraryumları sevgililer gününe özel malzemeler ile hazırlayıp hediye etmeye ne dersiniz! Teraryumunuzun içerisine dilerseniz teraryum bankata oturan çift gibi ürünlerimizden koyabilir dilerseniz 5 yıl boyunca solmayan gülleri tercih edebilirsiniz. 

  4. Renkli Kutular ve Gondollar : Kadınların hediye olarak aldıkları zaman asla mutsuz olmadığı şeyler şüphesiz ki çikolatalardır! Sizler de sevgililer gününde seçeceğiniz rengarenk kutuların ya da gümüş gondolların içlerini çikolatalarla doldurarak sevgilinize küçük ama mutluluk dolu bir hediye verebilirsiniz.

Etiketler: Sevgililer Günü
Nisan 26, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı