Rustik Ev Dekorasyonu

Rustik Ev Dekorasyonu

Adını sıkça duyduğumuz, dekorasyon dergilerinde resimlerini gördüğümüz ancak henüz aşina olmadığımız bir kavram Rustik. bu blog yazımızda sizlere rustik ev dekorasyonu ile ilgili bilinmeyenleri anlatacağız. Son dönemlerde oldukça popüler ve modern bir havası var. Birçok ünlü ismin ise şimdilerdeki ilk tercihi. Örneğin, dünyaca ünlü blogger Danielle de Lange kendi ev dekorasyonunda rustik dekorasyonu tercih etmiş ve internet üzerinden takipçileri ile paylaşmış. Dilerseniz hep birlikte rustik ev dekorasyonunun ne olduğunu ve nasıl olması gerektiğini

inceleyelim

Rustik Nedir?

Stresten uzak, doğaya yakın ve minimalist bir dekorasyon tarzınız varsa eğer rustik tarz özellikle dekorasyon için tam olarak size göre. Rustik, doğaya yakın, köye ve köy yaşamına yakın anlamını taşıyor. Dekorasyona uyarladığınızda ise ev dekorasyonunuzda mümkün olduğunca işlenmemiş, doğanın içinden malzemeler kullanılarak yapılan bir tarzı yansıtıyor. Rustik tarz bir dekorasyonu kullanmak ve eve uyarlamak oldukça kolay …..

Rustik Dekorasyonda Renk Seçimi

Doğada bulunan her malzemeyi bir dekorasyon ürünü olarak kullanabileceğiniz rustik tarzda hangi renkler tercih edilir? Öncelikle ahşap tonları tercih etmelisiniz. Kahverengi ve natural tonlar rustik tarzın vazgeçilmez renkleri. Beyaz , sadeliği yansıttığı ve ahşabın verdiği karanlık görünümü dengelediği için tercih edilebilir. Bu renkler dışında, ev dekorasyonunuzu çeşitlendirmek için seçeceğiniz renkler ise pastel tonlarında olmalı ve parlayan renkler tercih etmekten uzaklaşılmalı.

Rustik Dekorasyonda Biblo Seçimi

Rustik dekorasyonda biblo seçiminde dikkat edilmesi gereken ahşap objelerle evi boğmamak olacaktır. Beyaz renk kullanımı dışında bu konuda yapabileceğiniz bir kaç şey daha var. Örneğin, kullandığınız bibloları renkli seçebilirsiniz. Çok sayıda biblo kullanımını önermiyoruz çünkü elde etmek istediğiniz sadeliği bozmayı istemeyiz. Bir kaç dikkat çekici ve renkli biblo ile rustik tarz dekorasyonunuzu canlandırabilir ve sıcak bir hava yaratabilirsiniz.

Objelerin Özgür Kullanımı

Rustik tarzı benimsediyseniz eğer dekorasyonunuzda özgür olmayı tercih etmelisiniz. Kullandığınız objeleri klasik kullanımlarından uzak, yaratıcı yöntemlerle değiştirebilirsiniz. Örneğin, satın aldığınız bir sepeti duvara monte edebilir, eşyaları sehpanın üzerine koymak yerine yerde kullanabilirsiniz. Doğayı yansıtan ve sizi özgür kılan rustik tarz ile keyifli bir dekorasyon elde etmeniz dileğiyle …

Etiketler: Rustik Ev Dekorasyonu
Ocak 24, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı