Pampas Otu ile 4 Harika Dekorasyon Fikri

Pampas Otu ile 4 Harika Dekorasyon Fikri

Pampas Otu ile 4 Harika Dekorasyon Fikri

Bilimsel adı Cortaderia Selloana olan Pampas otu, 2022'nin en trendi! Bu yıl hepimizin aynı anda bir ota aşık olacağını kim tahmin edebilirdi? Rüzgarda enfes bir şekilde dalgalanan bu muhteşem buğday tonlu otlar, eski zamanların güzel bahçelerini ve pastoral vadileri evinize taşıyor. 

 

Bu bitkinin tek bir sapı bile modern dekorları mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Örneğin, minimalist beyaz duvarların önüne yerleştirilecek bir sap Pampas otu, ortama enfes bir doku ve yumuşaklık katıyor. Bu gür bitki renkli tonlarla eşleştiğinde ise yıllar geçse de güzelliğinden hiçbir şey eksilmeyeceği izlenimini veriyor.

 

İkna olmadınız mı? Aşağıda size sunduğumuz bu 4 fikir sayesinde bu muhteşem bitkiyi her yerde arayacaksınız. Hadi şimdi bu fikirleri hep beraber inceleyelim!

 

  1. Minimal bir Dokunuş

Pampas otu, tipik bir bej rengine sahip olmasına rağmen tek başına ön plana çıkabilecek bir güzelliğe sahip. Bu otu yalnızca dekoratif bir vazoya koymanız, yaşam alanınıza minimal fakat bir o kadar da dikkat çeken bir dokunuş katmanızı sağlayacaktır. 

Bu fotoğrafta minimal tasarımlı bir aynanın ve halının yanına yerleştirilen pampas otları, mekana sade olduğu kadar şık da bir tarz katmakta.

 

 
  1. Bir Pampas Bulutu Yapın!

Yanlış duymadınız: Pampas Otu bulutu! Bu şanlı ve kabarık dekor parçası, yaşam alanınıza benzersiz bir görünüm katıyor! Fotoğrafta gördüğünüz pampas bulutu, nötr bir mekana eşsiz bir doku katarak başarılı bir şekilde odanın odak noktası haline gelmiş.

 

  1. Renkli ve İlgi Çekici bir Görünüme Ne Dersiniz?

Bu dekoratif otların nötr tonları tek başına bile çarpıcı görünüyor. Fakat pampas otunu mekanınıza dahil edebilmek için bej tonlu bir odanızın olması hiç de şart değil! 

Gördüğünüz şeftali tonlu pampas otları fotoğraftaki odaya öyle yakışmış ki! Fotoğraftaki pampas otu; hayvan desenleri, çarpıcı tonlu turuncu dolap ve altın disko topu gibi sıradışı ürünlerle kusursuz bir şekilde eşleşmiş görünüyor. Bu renkli pampas otu, cıvıl cıvıl ve yaratıcı mekanla tam anlamıyla bütünleşmiş, öyle değil mi?

  1. Sıradışı Vazolarınızı Pampas Otlarıyla Bütünleyin!

Bazılarımız için büyük ve sıradışı görünümlü vazolar satın almak kırılmaz bir alışkanlık haline geldi. Fakat çoğumuz bu güzel vazoları yaşam alanımıza nasıl entegre edebileceğimiz konusunda zorlanıyoruz. Neyse ki bu harika trend, vazolarımızı doldurmada bizlere müthiş bir kolaylık sağlıyor! 

Fotoğrafta görülen büyük vazo, pampas otu ile birleşerek ortama harika bir hava katıyor. Görmüş olduğunuz gibi bu mükemmel bitkilerin yaşam alanlarına havadar bir dokunuş katmakta üstlerine yok!

Etiketler: pampas otu, dekorasyon fikri
Nisan 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı