Kuru Çiçeklerle 5 Dekorasyon Fikri

Kuru Çiçeklerle 5 Dekorasyon Fikri

 

Yaz dekorasyonları söz konusu olduğunda, genellikle yaz ayının verdiği neşeyle güzel havanın tadını çıkarırken etrafımızda gördüğümüz muhteşem hayvanların ve yeşilliklerin verdiği ilhamla rengarenk ve eğlenceli dekorlar tasarlarız. Her yaz dikkatimizi en çok çeken ve her şeyden daha fazla ilham aldığımız unsur, hiç kuşkusuz çiçeklerdir. Taze çiçeklerle de oldukça güzel dekorlar tasarlanabilir, ancak bu projelerin raf ömrü kısa olmaktadır. Kuru çiçekler ise evinizi güzelleştirmek için bir ömür yanınızdadır! :)

Bizler kadar kuru çiçeklere bayılan okurlarımızın yaşam alanını şenlendirecek ve kolaylıkla evinizin konforunda yapılabilecek 5 adet dekorasyon fikri hazırladık. Hadi hep beraber inceleyelim!

 

 

  1. Kuru Çiçek Tablosu

Derin bir tablonun içine yerleştirilmiş kuru çiçekler, herkesin dikkatini çeken ve çok güzel görünen dekor çeşitlerinden biridir. Güzel olduğu gibi yapımı da oldukça basittir! Tek ihtiyacınız olan şey dilediğiniz adette ve çeşitte kuru çiçek, bir yapıştırıcı ve derin bir tablodur. Yaz dekorasyonunuz için daha canlı renkli çiçekleri tercih etmenizi tavsiye ederiz.

2. Sallantılı Kuru Çiçek Süsü

Eğer kurutulmuş çiçeklerle dekor tasarlama fikri oldukça ilginizi çekiyor ve onların muhteşem ölümsüzlüğü gerçekten sizi derinden etkiliyorsa, ancak baskıyla düzleştirilmiş kuru çiçeklerin görüntüsü hoşunuza gitmiyorsa, bu fikir tam size göre! Kuru çiçekleri kitap arasında kurutmak zorunda değilsiniz! Dekorsende'nin sunduğu birbirinden güzel ve formu korunmuş biçimde gelen kuru çiçekleriyle bu dekoru kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

 

İplerden sarkıtılmış kuru çiçeklerin bu askıda ne kadar çarpıcı durduğuna bakın! Askı malzemesi olarak doğal bir dal kullanarak oldukça doğal ve rustik bir görünüm sağlayabilirsiniz.

 

 

3. Kuru Çiçek Buketi 

Kuru çiçek buketleri yaşam alanlarına oldukça doğal ve rustik bir güzellik katmakta! Bu yaz en sevdiğiniz çiçekleri kurutarak evinizi bu muhteşem buketlerle şenlendirmeye ne dersiniz? Üstelik en sevdiğiniz çiçekleri kurutma zahmetine girmek istemiyorsanız, direkt Dekorsende'den hazır bir şekilde edinebilirsiniz!

 

4. DIY Kuru Çiçek Teraryumu

Farklı farklı boyutları, tarzları ve çeşitleriyle teraryumlar, bu yıl oldukça revaçta! Bunun nedenini görebilmek hiç de zor değil: Hem görünüşleri muhteşem hem de yapımı oldukça basit! Bizler teraryumların tüm bu güzel çeşitleri içinden kuru çiçek teraryumlarını tercih ediyoruz, çünkü gerçek bir mini ekosistem olan teraryumlara göre bakım gereksinimleri yok denecek kadar az. 

 

5. Kuru Çiçek Taçları

Kuru çiçek deyince aklınıza yalnızca ev dekorasyonu gelmesin! Kuru çiçekler aynı zamanda kıyafetinizin de bir parçası olmaya hazır! Bu yaz gideceğiniz festival ve konserlerde bu kuru çiçek taçlarını takarak güzelliğinize narin bir dokunuş katmaya var mısınız? Üstelik uzun süre saklayabileceğiniz bu kuru çiçek taçlarının yapımı da oldukça basit!

Etiketler: kuru çiçek, kurutulmuş çiçek, 2022
Ağustos 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı