Evde Kal Türkiye

Evde Kal Türkiye

Evde Kal TÜRKİYE!

Küresel çapta yaşanan ve ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını için çokça önlem alınsa da bedenimizi etkilerse diye endişelendiğimiz bu virüs, ruh sağlığımızı da oldukça etkiliyor. Hem beden hem psikolojik sağlığımızı korumak adına önlemler almamız çok önemli.

Virüs, her geçen gün yayılırken bir süre daha evlerimizde kalmamız gerektiği, her mecrada bangır bangır bahsediliyor. Peki, günlük rutinlerimizin değişmesi bizleri nasıl etkiliyor?

Vaktimizin büyük çoğunluğunu hatta belki de tamamını evlerimizde geçiriyoruz. Günlük rutinlerin değişmesi bizleri rahatsız ediyor olabilir ancak önemli olan durumu kabullenip çözümler üretmek.

Biz de dekorsende.com ailesi olarak bu konuda sizlere biraz motivasyon, biraz da yalnız olmadığınızı hatırlatmak için bu blog yazısını yazmaya karar verdik.


Unutmamalıyız ki günlük yaşantımızın içeriği değişmiş olsa bile bazı rutinlerimizi devam ettirebiliriz! Örneğin, güne her zaman başladığımız saatte başlayabilir, Youtubedan ya da Instagram IGTVden video izleyip en az spor salonunda ki kadar efektif ve kendi vücut ağırlığımızla birçok yağ yakıcı aktivite yapabiliriz.

Hayalini kurduğumuz yeni aşçılık deneyimlerini yaşayabilir, en gözde öğretmen veya en iyi iç mimarlar olabiliriz. Bizim evimiz, bizim düzenimiz! Önemli olan hepimiz için kendi dünyamızın kahramanı olmak değil mi sonuçta? 

Evet, biz de ne kadar ciddi ve üzücü bir risk altında olduğumuzu sizler kadar farkındayız. Fakat hayatın pozitif yanlarını görmeyi başaramazsak, negatif yanları ile nasıl başa çıkabiliriz ki?

Covid-19un hayatlarımızı çok derinden etkilemeden, en kısa sürede geçeceğine inanıyoruz ve inanmak istiyoruz. O yüzden üzerimize düşeni yerine getirelim, evde kalalım ve bu süreci nasıl keyiflendirebiliriz ona bakalım!

En sevdiğiniz restaurantı hayal edin… En sevdiğiniz özelliği nedir? Yemekleri? Ambiyansı?

Peki, bu zorlu süreçte evden çıkmadan, kendi menünüzden oluşan, sevdiklerinizle paylaşacağınız şeflik deneyimine ne dersiniz? Madem evde oturuyoruz en sevdiğiniz kafelerde ki ambiyansları, evinizde kendiniz yaratmaya ne dersiniz?

Beyazlale Çiçek Market olarak, öncelikle İzmir de, daha sonra tüm Türkiye ve yurt dışı projelerinde birçok kafe, restoran zincirlerinde ve oteller ile iş birliği yapıyoruz. Şimdi ise perakende müşterilerimize bu fırsatı sunuyoruz. Unutmayın, evde kaldığımız sürece kendimizi ve sevdiklerimizi koruruz.

Kendi zevkinize göre hazırlayabileceğiniz yaşam alanlarınızda sevdikleriniz ile görüntülü konuşarak kahvenizi keyifle ve huzurla içebileceğiniz ve bu süreyi minimum riskle atlatabileceğiniz bir fırsat sunuyoruz!

Siz evde kalın, biz bir tık uzağınızda dünyaları ayağınıza sunalım. Hem de tüm ürünlerde NET %30 MORAL İNDİRİMİ ile! Varsın bir süre daha maske takalım ve bu zamanları el ele değil el birliği ile aşalım.

Dekorsende ve Beyazlale Çiçek Market ailesi olarak, her zaman olduğu gibi bu salgında yanınızdayız. 3-5 Nisan 2020 tarihleri arasında #evdekalturkiye kodu ile online alışverişlerinizde sizlere özel TÜM ÜRÜNLERDE NET %30 İNDİRİM yaparak, evinizde yaşayacağınız günleri keyifli hale getirmenize yardımcı olmak istiyoruz.

Evden çıkamadığınız için balkonlar hepimizin kaçış yeri oldu. Hem dışarda olmaktan keyif aldığımız yer evimiz olsun, hem de temiz hava alalım Türkiye! Balkonunuz çiçeklerle donansın. Evlerinizde mutlu olun. Sağlıklı kalalım.

Tek yapmanız www.dekorsende.com'u tıklayarak ürünlerimizi incelemek. Biz en sterilize şekilde evlerinize paketlerinizi yollayalım.

(Not: #evdekalturkiye kodu 250 TL ve üzeri sepetlerde geçerli olacaktır.)

İşte balkonlarınız için dekorasyon tüyoları!

Balkonunuzu süsleyecek çiçekleri seçelim

Balkonunuzda canlı çiçek mi yoksa hiç solmayacak gerçek görünümlü yapay çiçekler ile süslemek istersiniz önce buna karar vermelisiniz.

Evinizden hiç çıkmadan satın alabileceğiniz bir kaç yapay çiçek ve ağaç çeşitlerini sizin için aşağıda inceleyebilirsiniz.

 

 

Yapay Çiçekler;


         

Diğer yapay çiçekleri linkten inceleyebilirsiniz.

https://www.dekorsende.com/yapay-cicek

 

Yapay Yapraklar, Yeşillikler;
 

       

Diğer yapay çiçek yapraklarını linkten inceleyebilirsiniz.

https://www.dekorsende.com/yapay-cicek-yapraklari


 

Yapay Ağaçlar;
 

        


 

Diğer yapay ağaçları linkten inceleyebilirsiniz.

https://www.dekorsende.com/yapay-agac


 

Seçtiğimiz çiçekleri en güzel gösterecek saksıları seçelim
 

Renkli çiçekleri gösterebilecek en güzel aksesuar saksılardır. Siz de kullanacağınız dekoratif saksılar ile balkonlarınızı daha keyifle oturacağınız bir alan haline getirebilirsiniz.

Saksıları da evinizden hiç çıkmadan inceleyip satın alabilmeniz için bir kaç örneği sizin için sıraladık. 
 

            


 

Diğer saksıları linkten inceleyebilirsiniz.

https://www.dekorsende.com/Arama?1&kelime=saksı


Aydınlatma;


Dekorasyonunuzu tamamlayacak son parça olan doğru aydınlatma için led kablolar, t-light koyabileceğiniz dekoratif mumluklar, renkli ampuller ve asabileceğiniz şişeleri tercih edebilirsiniz.

          


 


 

Etiketler: Ev Dekorasyonu
Nisan 01, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı