Dekoratif Mum Tasarımları

Dekoratif Mum Tasarımları

Büyük Mum ve Fener Dekorasyonları İçin Alternatif Fikirler

2016 yılının belki de en dikkat çeken parçası fenerler ve büyük mumlar. Kullanışları oldukça pratik ve yaydıkları ışık geniş bir alanı aydınlatıyor. Salonda, banyoda ve en çokta yatak odalarında kullanılıyor. Satın aldığınız fenerleri bir sehpanın ya da masanın üzerinde kullanmak yerine yere koyarak kullanabilirsiniz. Bu tarz bir kullanım, evinize modern bir hava katacak, rahatlığı yansıtacak ve bohem esintiler yaşamanızı sağlayacaktır.

 

Ev Dekorasyonunuzu Zengin Gösterecek Şamdanlar

Klasik ev dekorasyonlarından hoşlanıyorsanız veya antika merakınız varsa, eskitilmiş eşyalar sizi başka dünyalara götürüyorsa şamdan kullanmak tam da size göre! Evinizde yemek masanızın üzerine dekoratif bir şekilde yerleştirebileceğiniz şamdanları aynı zamanda büfe içlerinde de sergileyebilirsiniz. Görsel olarak sizi oldukça tatmin edecek ve dekorasyonunuzun zengin bir görünüm kazanmasına yardımcı olacaktır.


Farklı Bir Dekorasyon İçin Alternatifler

Klasik mum çeşitlerine alternatif çıkan yeni tasarımları kullanarak farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Mumları veya mumlukları rengarenk seçerek bir ahenk oluşturabilir, duvarınıza monte ederek ya da tavandan sarkıtarak çeşitli dekorasyonlarla kullanabilirsiniz.

 


Etiketler: Dekoratif Mum Tasarımları
Ocak 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı