Dekorasyon Tarzlarına Uygun Saksı Modelleri

Dekorasyon Tarzlarına Uygun Saksı Modelleri

Evinizde, balkonunuzda, ofisinizde veya bahçenizde kullanabileceğiniz bütçenize uygun saksı fiyatları ve her dekorasyon tarzına uygun saksı çeşitleri ile aradığınız ürünleri online alışveriş sitemizden bulabilirsiniz. Peki, hangi dekorasyon tarzına göre hangi saksı modelleri kullanılmalıdır? Biz bu yazımızda dekor sende ekibi olarak dekorasyon konseptlerine uygun saksı çeşitleri hakkında konuştuk ve sizler için keyifli bir yazı derledik.

Minimalist Bir Dekorasyona Uygun Saksı Modelleri

“Az daha çoktur” düşüncesiyle ortaya çıkan ve nesneyi yalnızca nesne olarak değerlendiren minimalizm aynı zamanda bir yaşam biçimi. Dekorasyonda minimalizm ise sadelikten yana. Yani göz yormayan ve ihtiyaç dışındaki eşyaların olmadığı sadelikten yana bir dekorasyon çeşidi. Son yıllarda minimalizmin sıkça tercih edilmesinin sebebi ise az eşya ile çok daha mutlu bir hayat sürülebiliyor olmasının keşfedilmesi. Minimalist dekorasyonlarda saksı kullanımı ise konsepte uygun gerçekleşiyor. Oldukça sade ve göz yormayan saksı çeşitleri tercih ediliyor.

Vintage Bir Dekorasyona Uygun Saksı Modelleri

Vintage aslında geçmiş yıllara ait olan kolleksiyonlara verilen bir moda terimi. Vintage ismi ise önce eşyalarda sonra otomobillerde daha sonrasında ise modada kullanılmıştır. Bir moda terimi olmasına rağmen günlük hayatımıza yansımış ve son yıllarda dekorasyonda da sıkça kullanılır olmuştur. Vintage koltuk takımları, vintage mutfaklar derken sıra vintage aksesuarlara gelmiştir. Peki vintage dekorasyonlarda saksı kullanımı nasıl olmalıdır? Eski zamanlarda bahçelerde balkonlarda kullanılan saksılar, sevimli bir görünüme sahip ikonlarla süslenmiş ahşap saksılar bu alana örnek gösterilebilir.

Bohem ve Otantik Dekorasyonlarda Saksı Kullanımı

Rahatınıza düşkünseniz, pastel tonlar her daim ilgilinizi çekiyorsa, doğaya karşı bir tutkunuz varsa ve etnik desenleri seviyorsanız bohem veya otantik dekorasyonlar mutlaka ilginizi çekecektir. Bu durumda size önereceğimiz saksı modelleri doğaya yakın, ahşap veya pastel tonlarında, yapay görünümden uzak saksılar olacaktır. Bohem bir dekorasyonu hangi alanda kullanırsanız kullanın ortamın hafif dağınık gözükmesine, kullandığınız renklerin tonlarına ve rahatlığı yansıtmasına özen göstermenizi öneririz.

Modern Bir Dekorasyona Uygun Saksı Modelleri

Klasik çizgiden uzak dekorasyonlar ilginizi çekiyorsa doğru yerdesiniz. Mobilyalarınız kıvrımdan uzak ve sade ise ya da o tarz mobilyalardan hoşlanıyorsanız, alışılmışın dışındaki tasarımları beğeniyorsanız modern bir dekorasyon tarzınız var demektir. Dolayısıyla kullandığınız saksı modelleride sade ve keskin hatlarda olmalı. Renk kullanımınızda ise siyah ve beyaz gibi zıtlık doğuran renkleri tercih edebilirsiniz. Ahşap malzemelerden uzak metal malzemelere yakın olmanız modern dekorasyonlardan hoşlananlar için bir diğer önerimiz.

Etiketler: Dekorasyon Tarzlarına Uygun Saksı Modelleri
Ocak 24, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı