Balkonlar İçin Dekorasyon Fikirleri

Balkonlar İçin Dekorasyon Fikirleri
   

   Bir apartman dairesinde yaşıyorsanız şehrin kalabalığından ve betonlaşmasından kaçmanın en güzel yolu evde kendiniz için bir bahçe oluşturmak ve bahçenizde oturarak yorgunluğunuzu atmaktır. Siz de yapay çiçekler ve dekoratif fenerler ile balkonunuzu çok güzel bir bahçeye çevirebilirsiniz!

   Balkon dekorasyonu yapmaya başlarken öncelikli ihtiyacımız bir oturma alanıdır. Masa sandalye kullanabileceğiniz gibi son dönemlerde çok kullanılmaya başlanan paletler sayesinde kendinize bir oturma grubu da yapabilirsiniz. Günün yorgunluğunu balkonda atacağınız için rahatlığınızın ön planda olması gerekiyor. Bu yüzden yastık seçimi konusunda dikkatli olmanızı öneririz. Oturma alanınızı oluşturduktan sonra ise geriye yapay çiçekler ve dekoratif fenerler ile yapacağınız süslemeler kalıyor. Bunlar için ise tam da ihtiyacınız olan yerdesiniz!

   Balkon demirlerinizi sarmaşıklar ile yeşillendirerek doğanın huzur veren havasını balkonunuzda yakalayabilirsiniz. Sarmaşıklandırma için sizlere tavsiyemiz ise sitemizden satın alabileceğiniz yapay sardunya sarmaşıktır. Elinizle kolaylıkla şekil vererek kendiniz uygulayabileceğiniz sarmaşığımızı satın almak için tıklayınız! Balkon demirlerinizi yeşillendirdikten sonra mobilyalarınızın hemen arkasına koyacağınız bir yapay ağaç ise oturma alanınıza derinlik katacaktır. Canlı çiçeklerin aksine yılın her ayı yeşil rengini koruyan ve bakıma hiç ihtiyaç duymayan, görüntü olarak canlı ağaçlardan bir farkını anlayamayacağınız yapay ağaçlarımızı şimdi inceleyin!

  

   

Balkonunuzu yeşillendirmeyi bitirdiyseniz sıra ışıklandırmalara gelmiş demektir. Ahşap, metal,cam,natürel,renkli fenerler... Zevkinize en uygun olanı dekoratif fenerler kategorimizden seçip dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Fenerler içinde yakacağınız mumlar ise ortama aynı zamanda romantik bir hava katmanızı sağlayacaktır.

 

 

   

   Günün yorgunluğunu kendinizi doğayla iç içe hissettirecek balkonunuzda yudumlayacağınız kahveniz ile birlikte atarken sizler için sürekli yenilenen ürün kategorilerimize göz atmayın unutmayın!

Etiketler: Balkon Dekorasyonu
Mayıs 09, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı