Bahçe Malzemeleri ve Bahçe Süsleri İle Harikalar Yaratın

Bahçe Malzemeleri ve Bahçe Süsleri İle Harikalar Yaratın

 Bahçe mobilyalarınız hazır, bahçe çiçekleri ile yeşil alanı düzenlediniz. Şimdi sıra birbirinden güzel bahçe aksesuarları ile bütçenizi yormadan ve dekorasyon önerilerini göz önünde bulundurarak bulunduğunuz ortamı renklendirmek. Hoş bahçe tasarım fikirleri ile siz de bahçenizi uygun fiyatlarla süsleyebilirsiniz. Dostlarınızla keyifli vakitler geçirebileceğiniz, sakin bir hafta sonunda kitabınızı okuyabileceğiniz ve çimlere uzanıp yıldızları izleyebileceğiniz keyifli bahçeniz için dekorasyon önerilerimizi sakın kaçırmayın !

Farklı Bahçe Malzemeleri İle Fark Yaratın

Binaların arasında yeşili özlüyoruz. İstiyoruz ki, huzuru bulabileceğimiz, içinde kendimizi rahat hissedeceğimiz bize derin nefes aldıran bir bahçemiz olsun. Hepimizin hayali bahçeli bir ev. Kimilerimiz ise bu hayalini çoktan gerçekleştirdi. Bu blog yazımızda bahçe için verdiğimiz önerileri balkonunuz içinde kolaylıkla kullanabileceğinizi hatırlatırız. İlk önerimiz ise kullandığınız bahçe malzemeleri üzerine. Alışılagelmiş bahçe aksesuarları dışında farklı şeyler denemenizi öneririz. Örneğin; ferforje bir bisiklet satın alarak onu çiçeklerle süsleyebilirsiniz ya da bahçe el arabası kullanımı hem farklı bir görünüm kazandıracaktır hemde bahçenizdeki samimiyeti ve sıcaklığı arttıracak, sohbetlerinize ayrı bir keyif katacaktır. 2016 yılı bahçe dekorasyonu için ise çiçek standlarını deneyerek bahçenizde trendi yakalayabilirsiniz.

Bahçe Aydınlatma Mumları İle Işıldayın

Bahçeler ve yeşil alanlar bizim için önemli. Peki bahçe dekorasyonunda aydınlatmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz? Doğru bir tasarım ile düzenlenmiş bahçe aydınlatma sistemi ile ortama romantik bir hava katabilirsiniz. Sadece lamba olarak düşünmeyin özellikle mumlar ve mumluklar oldukça işinize yarayacaktır. Bahçe yolunuzu mumlar ile aydınlatarak sıcak bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer havuzunuz varsa bahçe havuzları için kenarlarını süsleyecek ve ışığını suya yansıtacak mumluk kullanımlarını ise özellikle öneriyoruz.

Bahçe Cücesi veya Bahçe Cini İle Renk Katın

Güzel bir bahçe dekorasyonuna sahip olmak için büyük bütçeler ayırmaya gerek yok. Uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz bahçe aksesuarlarını doğru kullanarak dilediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz. Bahçe düzenlemesi oldukça önemli. Bahçenizde yer alan yeşil alanları bahçe cücesi ile süsleyebilirsiniz veya yeşilin yoğun olmadığı yerlerde çim görünümündeki aksesuarlar ile yeşil kullanımını arttırabilirsiniz.

Bahçenizde Hayvanlara Yer Açın

Doğayı hayvanlar olmadan düşünmek neredeyse imkansız. Bahçenizde sevimli hayvan aksesuarları olması ise doğallığına doğallık katacaktır. Saksılarınızın arasında kullandığınız figürler ile bahçe tasarımınızı renklendirebilir, ördek veya flamingo gibi aksesuarları su kenarlarına koyarak bahçenizde doğallığını yaşayabilirsiniz.

Etiketler: Bahçe Malzemeleri ve Bahçe Süsleri İle Harikalar Yaratın
Ocak 24, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı