2022’nin Çok Sevilen 3 Yapay Ağaç Çeşidi!

2022’nin Çok Sevilen 3 Yapay Ağaç Çeşidi!

 

 

Bitkilerin tüm yaşam alanlarına hoş bir hava kattığı su götürmez bir gerçek! Tabii kurumadığı, solmadığı ve yaprakları dökülmediği sürece... Daha önce hiçbir bitkiyi soldurmadıysanız, bu küskün bitkilerin iç burkan bir manzara sunduğuna emin olabilirsiniz. Neyse ki artık piyasada çok gerçekçi görünen harika yapay ağaç çeşitleri var! Yapılacaklar listenize "ağaçları sula" yazmanıza gerek kalmadan zahmetsiz bir deneyim sunması ise yapay ağaçların iyi yanlarından yalnızca biri!

 

Ünlü bir tasarım firmasının kurucularından Betsy Moyer, şöyle diyor: "Şu anda iç mekan bitkileri oldukça talep görüyor. Fakat ben kesinlikle gerçek bitkilerin yanına birkaç yapay ağacın da eklenmesi taraftarıyım". Moyer'e göre yaşam alanınıza yapay ağaç eklemenin birkaç sağlam sebebi var. Ağacınızı uzun süre hayatta tutamayacağınızdan eminseniz, seyahat etme zorunluluğunuz varsa veya düzenli olarak evde olamayacağınızı biliyorsanız, evinizde ışık almayan, bitki yetiştirmesi imkansız köşeler var ise bir yapay ağaç almak sizin için en uygun seçenek olacaktır.

 

Moyer ekliyor: "Bol ışıklı, havadar ve aydınlık odamın bir köşesinde bitki yetiştirmek mümkün değil. Fakat bu köşeye bir ağaç çok gerekliydi. Bu köşe için 110 cm’lik bir yapay palmiye ağacı aldığımdan beri o kadar mutluyum ki! Yaşam alanım, diğer gerçek ağaçlarımla birlikte istediğim o harika görünüme sonunda kavuştu".

 

Başka bir deyişle yaşam alanınıza bir yapay ağaç eklemenin birçok makul sebebi var. Başlamanıza yardımcı olabilmek adına, 2022'nin en gözde ağaçlarından olmakla birlikte oldukça gerçekçi görünen yapay ağaçlarımızdan birkaçını sizler için derledik:

 

Yapay Monstera Ağacı 155 cm

Monstera ağacı her köşeye yakışan bitkilerden! Bu sebeple, bu kocaman yapay ağacın evinize yakışacağından hiç şüphemiz yok. 

Bu yapay ağaç 2 adet gövdeden oluşmakla birlikte, 18 adet dal ve 17 adet yaprak bulundurmaktadır. Yaprakların özel yapısı sayesinde gerçek dokunma hissi vermektedir. Ürün açık kahve saksı (27 cm) ile birlikte monte halde gönderilmektedir. Gövdenin üst kısmındaki yaprakları dilediğiniz gibi şekillendirebilir ve ağacınızın daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Dibi yosunludur.

 

Yapay Kauçuk Ağacı 175 cm

Kauçuk ağacı, insanlar tarafından en çok rağbet gören bitkiler arasında ipi çekenlerden! Fakat bu ağaçların bir sorunu var: Büyük olanları oldukça pahalı. Bitki yetiştiremeyenlerdenseniz, bu meblağ riske atmak için fazlasıyla büyük. Neyse ki bu kauçuk ağacımız oldukça gerçekçi ve ömür boyu yaşam alanınızı güzelleştirmeye hazır!

Bu ağacımız tek gövdeden oluşmaktadır. Üzerinde toplamda 6 dal ve 56 adet yaprak bulunmaktadır. Ürün açık kahve saksı (27 cm) ile birlikte monte halde gönderilmektedir. Gövdenin üst kısmındaki yaprakları dilediğiniz gibi şekillendirebilir ve ağacınızın daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Dibi yosunludur.

 

Yapay Fan Palmiye Ağacı 105 cm

“Yalnızca bir yapay ağaç ile yaşam alanıma bambaşka bir hava katmak istiyorum” diyenlerdenseniz, önerimiz Fan Palmiye ağacı olacaktır! Müthiş bir egzotik görünümle odanıza neşe ve güzellik katmakta üstüne tanımıyoruz!

Yapay Fan Palmiye Ağacı ürünümüz 5 gövdeden oluşmaktadır. Üzerinde toplamda 41 adet yaprak bulunmaktadır. Ürün kahverengi saksı (27 cm) ile birlikte monte halde gönderilmektedir. Gövdenin üst kısmındaki yaprakları dilediğiniz gibi şekillendirebilir ve ağacınızın daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Ağacın dibi yosunludur. 

 

Birbirinden güzel yapay ağaç çeşitlerimize göz atmak için sizleri sitemize davet ediyoruz!

Etiketler: yapay ağaç, yapay ağaç önerileri, 2022
Mayıs 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı