2022’de Yapay Dikey Bahçeler Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

2022’de Yapay Dikey Bahçeler Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

2022’de Yapay Dikey Bahçeler Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

 

 

Dikey bahçe konseptiyle Instagram'da mutlaka karşılaşmışsınızdır; belki de bir düğünde, partide veya arkadaşınızın evinde denk geldiniz. Nerede görmüş olursanız olun, ev dekorasyonu dünyasının en iddialı ve en son trendlerinden biri olduğu su götürmez bir gerçek!

Bu yeni trendi hep denemek istediyseniz ama gerektiren çaba gözünüzü korkutuyorsa, kesinlikle haklısınız. Bitkileri sulamanın zahmetini ve bakımı için gereken çabayı, üstüne üstlük bunların hepsini dikey yerleştirilmiş bir bahçeye uygun tekniklerle yapmak durumunda olduğunuzu hayal edin.

Bu kadar zahmete gerek kalmadan bir dikey bahçeniz olsun istiyorsanız, size harika bir önerimiz var: Yapay dikey bahçeler! Ünlü magazinlerde ve ünlülerin evlerinin bahçelerinde de göreceğiniz dikey bahçelerin hepsi yapay.

Başlamadan Önce Hazırlık: Yapay Dikey Bahçe Nasıl Yerleştirilir?

  1. Duvarınızı Ölçün

Yapay dikey bahçenizi yerleştirmeden önce duvarınızı kesinlikle ölçmeniz gerekiyor. Peki bu duvar ölçümünü nasıl yapmalısınız?

Bunun cevabı çok basit! İhtiyacınız olan tek şey bir mezura. Öncelikle duvarınızın enini ölçün. Ölçtüğünüz santimetreyi yuvarlayarak not alın. Sonrasında duvarınızın boyunu ölçün fakat kartonpiyeri bu ölçüme dahil etmeyin. Bunu da not aldıktan sonra yerleştireceğiniz plakaların boyuyla karşılaştırın.

  1. Doğru Plaka Tarzını Seçin

Dağınık ve ormanımsı bir görünümden mi yoksa modern çiftlik evi görünümünden mi daha çok hoşlanıyorsunuz? Belki de daha minimalist ve şık bir görünüm, odanızın veya bahçenizin tarzına uygun olacaktır. Seçiminiz ne olursa olsun, trendin popülerliği sayesinde her ev seçeneğine ve tarzınıza uygun bir plaka bulabilirsiniz.

Müşterilerimizin En Çok Sevdiği 3 Yapay Dikey Bahçe Plakası

 

Yapay Çim Plaka Taflan 40x60 cm

Bu yapay dikey bahçe plakamız, 40x60 cm boyutlarındadır ve taflan demetlerinden oluşma bir plakadır. Dikey bahçe yapımında kullanılmak için uygundur. Daha düzenli ve şık görünümlü bir plaka seçmek isteyenler için ideal bir seçenektir.

 

Yapay Çim Plaka Mazı 40x60 cm

Yukarıda bahsettiğimiz dağınık ve ormanımsı görünümden hoşlananlar, bu plakamıza bayılıyor! Bu yapay dikey bahçe plakamız, 40x60 cm boyutlarındadır ve mazı demetlerinden oluşma bir plakadır. 

Yapay Çim Plaka Panjur 40x60 cm

Yine ormanımsı görünümden hoşlananların bayıldığı seçeneklerimizden biri olan bu dikey bahçe plakamız, panjur demetlerinden oluşmaktadır. 

 

Bonus: Duvarlarınız Çiçekler Açsın!

Gül ve ortanca demetlerinden oluşan bu tatlı yapay çiçek plakamız ile hem duvarlarınız hem de ruhunuz çiçekler açsın! Ürünümüz 40x60 cm boyutlarındadır. Bu tatlı plaka, oluşturacağınız yapay dikey bahçelerin gözdesi olmaya hazır!

Etiketler: dikey bahçe, 2022
Mayıs 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı