Duvarlarınız Çiçek Açsın

Duvarlarınız Çiçek Açsın

     Kış aylarının sonlarına geldiğimize göre ilkbahar için sabırsızlanmaya başlayabiliriz. İlkbahar birçok kişi için çiçeklerin tekrar açması, doğanın kendini süslemesi ve benzeri romantik anlamlar taşıyor.

     Christian Dior ‘Çiçekler, tanrının kadından sonra dünyaya verdiği en güzel şey’ demiş. Bir duvar dolusu çiçeğin olduğunu hayal edin. Büyüleyici değil mi?

     Çiçekler Çin kültüründe önemli bir sembolik anlama sahip. Şimdilerin  trendi çiçek duvarının yükselişi Çin’de yapılan lüks düğünlende kullanılmasıyla başladı. 2013 yılında, merkezi Şangay’da bulunan bir şirket bunu global bir alana taşıyarak dünyayla tanışmasını sağladı. Bu lokal dekorasyonun global bir alana taşınması ve geçen zamanla birlikte kullanım alanı daha da genişledi. Kafelerde, podyumlarda ve müzik videolarında sık sık karşımıza çıktı. Şimdilerde  ise düğünlerde, doğum günlerinde, babyshower ve benzeri etkinliklerde karşılaşıyor. Kim Kardashian’ın düğününde iki adet çiçek duvarı kullanmasıyla ilgi iyice arttı. Daha sonrasında Natalie Portman ve Lady Gaga gibi ünlü isimler de bu trende ayak uydurup çiçek duvarlarının önünde pozlar verdi. Bütün bu gelişmelerle birlikte büyük bir ivme kazanan trend şimdilerde bütün kapalı alan ve açık alan etkinliklerinde karşımıza çıkıyor.

     Peki neden bu kadar göz önünde ve neden tercih etmeliyiz?

 

 

Şık, Modern, Kolay

     Çiçekler ne olursa olsun kimsenin karşı koyamayacağı bir güzelliğe sahip. Aynı zamanda kendi içerisinde hiçbir zaman değer kaybetmeyen bir moda anlayışına sahip. Renkleri, çeşitleri ve kokularıyla yüzlerce, binlerce farklı varyasyonda kullanılabilmesi sizler için on binlerce farklı seçenek oluşturması demek. Bir duvar oluşturmak için sevdiğiniz çiçekleri veya renkleri seçip eşleştirebilir, tek bir renk ve türden çiçekler seçebilirsiniz ya da rengarenk olsun isteyebilirsiniz. Sonuçta gökkuşağı gördüğüne sevinmeyen bir insan olamaz değil mi? Seçenekler sonsuz. Her şey hayal gücünüze bağlı. Araya yeşil yapraklar ekleyin. Hatta belki canlı dallar ekleyerek boyutlandırın.

     Yapay çiçeklerin bakımı, ömrü ve saklanması kolay olduması kullanım açısından da kolaylık sağlayacaktır. Yapay çiçek kullanarak oluşturduğunuz bir duvarı uzun süreli olarak kullanabilirsiniz. Etkinliğinizde kullanın, temizleyin, kaldırın ve tekrar kullanın. Bu kadar basit.

     Çiçek duvarı tercih etmek için son ve belki de en önemli neden yapımının kolay olması. Bununla ilgili internette yüzlerce yerli ve yabancı kaynak bulabilirsiniz. Kendi duvarınızı oluşturmak için vakit kaybetmeyin.

     Dilerseniz siz de kendi duvarınızı tasarlamak için sitemizi ziyaret edip zevkinize göre çiçeklerden satın alabilirsiniz.

 

  


    

Etiketler: Çiçek Duvarı
Mart 20, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı