Hediyelik Ev Eşyaları İle Sevdiklerinizi Şaşırtın

Hediyelik Ev Eşyaları İle Sevdiklerinizi Şaşırtın

Sevdiğiniz bir arkadaşınız veya dostunuz yeni bir eve taşındı. Siz de onun tarzına uygun ve tarzını yansıtacak aynı zamanda dekoratif bir hediye almak istiyorsunuz. Hediyelik eşya, hediyelik kutu, hediyelik sabun ya da hediyelik ayna derken kafanız karıştı ve ne alacağınıza bir türlü karar veremediniz. Hiç endişelenmeyin, yazının tamamını okuduktan sonra ne alacağınız hakkında fikirler oluşacağına eminiz.

İlginç Hediyelik Eşyalar

İlk önerimiz klasiğin dışına çıkmak isteyen ve farklı bir ev eşyası hediye etmek isteyen okurlarımız için. Hem moda olan, hem kullanışlı hemde severek kullanabileceği farklı tasarımları ürünlerini inceleyebiliriz. Örneğin, son dönem ev dekorasyonlarının vazgeçilmezi olan fenerlerden hediye edebilirsiniz. Çünkü tasarımları farklı birçok model mevcut aynı zamanda evin her köşesinde kullanılabilir. Aynı zamanda yatak odası, banyo, salon veya mutfak dekorasyonları için uyumlu. önemli olan seçtiğiniz bir objenin tasarımı ve kullanışı. Aynı şekilde hediyelik aksesuar seçiminde de farklı tasarımlar aramalısınız. Bir başka önerimiz ise tablolar, her dekorasyona uyun bir tablo seçerek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Ahşap Hediyelik Eşya

Ahşap, dekorasyonlarda sıkça kullanılıyor. Bunun sebebi bulunduğu ortama sıcaklık katması ve doğayı yansıtması. Ahşap evler, ahşap objeler ve ahşap aksesuarlar oldukça popüler. Ahşap aksesuar hediye etmenin avantajı ise, her dekorasyona uyum sağlaması. İster vintage, ister retro ister bohem bir dekorasyonunuz olsun ahşap objeler ortama uyum sağlayacak ve kullanımı kolay olacaktır. Bu nedenle hediyelik ev eşyaları ile ilgili gönül rahatlığıyla ahşap objeleri tercih edebilirsiniz.

Her Tarza Uygun Dekoratif Aksesuarlar

Risk almak istemiyorsanız eğer, her eve uygun ve herkesin rahatlıkla kullanabileceği hediyelik objeler seçebilirsiniz.. Örneğin, kapı süsü alarak yeni evlenen bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Bunun dışında simgesel objeler tercih edebilirsiniz. Hediye alacağınız bir elma biblosu ile bolluk ve bereket simgesini ön plana çıkarabilir ya da son zamanlarda oldukça moda olan baykuş imgesini kullanarak bilgeliği ön plana çıkarabilirsiniz 

 

Dekor Sende İle Alışveriş Bambaşka !!!

Dekor Sende ekibinin size özel tavsiyesi ise sepetler … Çok amaçlı kullanılabilen, sıcak ve samimi bir hava estiren dekoratif sepetler hediye etmeniz için ideal. Ev dekorasyonunuza göre, her dekorasyon tarzına ve her zevke uygun dekoratif biblolar, çerçeveler, mumluklar, tabaklar, sepetler ve daha fazlasını online alışveriş sitemizde bulabilir, bütçenizi yormayan uygun fiyatlarla satın alabilir ve sevdiklerini şaşırtabilirsiniz. Dekor Sende ev dekorasyon ile ilgili her alanda yanınızda … 

Etiketler: Hediyelik Ev Eşyaları İle Sevdiklerinizi Şaşırtın
Ocak 24, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı