Kolay Dikey Bahçe Fikirleri

Kolay Dikey Bahçe Fikirleri

   Dikey bahçe diğer adıyla yapay duvar uygulamalar hem kullanılmayan duvarları dekore etmek için hem de her yer bina olan şehirlerde kendimizi yeşiller içinde oturma keyfine varmanız için çok kullanılmaya başladı. 

Pratik Dikey Bahçe Uygulamaları:

 

Metal Çitleri Kullanarak Dikey Bahçe Uygulaması;

Balkon duvarınızı yeşillendirmek istiyorsunuz ama duvarı nasıl yeşillendirebileceğinizi bilmiyorsanız veya komşunuz ile aranıza yeşillik bir paravan koymak istiyorsanız yapmanız gereken metal çit bulmanız.

   Metal çiti öncelikle uygulamak istediğiniz alana göre ölçümlendirmelisiniz. Daha sonra yapay çiçekler ve yapay bitkiler ile süslemeye başlayabilirsiniz. Çitlere saksılar asarak yapay  çiçekleri asabilir, Yapay Sarmaşıklar ile çiti sarabilirsiniz. 

 

 

Merdiven Kullanarak Yapılabilecek Dikey Bahçeler;

   Kullanmadığınız merdiveniniz var ise yada evinizin bir köşesinde yapay bir bahçe oluşturabilirsiniz. Merdivenlerin her katına ekleyeceğiniz eski eşyalar ve www.dekorsende.com’dan satın alacağınız dekoratif saksıların içinde kullanabileceğiniz yapay çiçekler ile keyif köşenizi yaz gelmeden hazırlamaya başlamalısınız.

   Ayrıca kullanmadığınız ürünlerinizi atmayarak geri dönüşüm projesi olarak da dikey bahçe tasarımınızda kullanabilirsiniz.

 

 


Etiketler: Dikey Bahçe
Nisan 30, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı